Παρακαλώ περιμένετε...

Προϊόντα αντιμικροβιακού χαλκού


Ο Αντιμικροβιακός Χαλκός είναι το μόνο στερεό υλικό για επιφάνειες για το οποίο ο EPA των ΗΠΑ έχει καταγράψει ότι αδιάλειπτα εξοντώνει βακτήρια* που προκαλούν μολύνσεις.
 
Περίπου τέσσερα εκατομμύρια άτομα στην ΕΕ προσβάλλονται από κάποια μόλυνση που έχει σχέση με την παροχή υγειονομικής περίθαλψης από την οποία περίπου 37.000 πεθαίνουν. Ο Αντιμικροβιακός Χαλκόςεξοντώνει τα μικρόβια που προκαλούν αυτές τις μολύνσεις.
Οι Λοιμώξεις που Σχετίζονται με την Παροχή Υγειονομικής Περίθαλψης αποτελούν ένα μεγάλο κοινωνικό-οικονομικό βάρος σε πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο. Στο ΗΒ 300.000 άτομα προσβάλλονται από λοιμώξεις σε νοσοκομεία κάθε χρόνο με αποτέλεσμα σχεδόν 5.000 θανάτους. Εκτός από το ανυπολόγιστο προσωπικό κόστος, το Office for National Statistics (Γραφείο Εθνικής Στατιστικής) (ONS) εκτιμά ότι το άμεσο κόστος των Λοιμώξεων που Σχετίζονται με την Παροχή Υγειονομικής Περίθαλψης ανέρχεται σε £1 δισεκατομμύριο το χρόνο. Οι μολύνσεις αυτές προκαλούνται από μικρόβια που ευδοκιμούν σε αντικείμενα που ακουμπάμε κάθε ημέρα. Οργανισμοί που είναι ανθεκτικοί στα αντιβιοτικά έχουν εξαπλωθεί, ξεκινώντας από το περιβάλλον της υγειονομικής περίθαλψης, στα σχολεία, τα σπίτια και τα μέσα μαζικών μεταφορών. Παρά τις επιθετικές πληροφοριακές εκστρατείες για το πλύσιμο των χεριών και τον καθαρισμό ρουτίνας, τα ποσοστά μολύνσεων παραμένουν σε μη αποδεκτό ύψος και θα πρέπει να γίνουν περισσότερα.

Εμφάνιση 1-30 από 30 προϊόντα

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε με νέα και προσφορές από το aamaterials.gr

CONVERSION - Κατασκευή ιστοσελίδων