Παρακαλώ περιμένετε...

Δάπεδα Linoleum & Βινυλικά

Δάπεδα Linoleum & Βινυλικά

Μία μεγάλη κατηγορία υλικών, με ατελείωτα μοτίβα εφαρμογής, θά δείτε στις παρακάτω σελίδες.

Δάπεδα για εφαρμογές από απλούς ιδιωτικούς χώρους ώς και βιομηχανικούς, με προδιαγραφές για εφαρμογές σέ χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. 
Γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος βινυλικά δάπεδα, ή δάπεδα linoleum;Μερικοί λόγοι, πέραν από τον  αισθητικό που κάνουν τα δάπεδα αυτά ένα από τα βασικά υλικά στις κατασκευές είναι. 

Α. Πολύ εύχρηστα ως προς την τοποθέτηση. Γίνεται η τοποθέτησή τους εύκολα και σε μεγάλη επιφάνεια ανά εργάσιμη ημέρα. Η τοποθέτηση πρέπει να γίνεται πάντα πάνω σε λείες και επίπεδες επιφάνειες και πάντα από τα κατάλληλα συνεργεία. 

Β. Μεγάλο εύρος εφαρμογών, και ελευθερία όσον αφορά τα σχέδια που μπορεί κάποιος να σχεδιάσει. Μπορεί να δημιουργηθεί οποιοδήποτε σχέδιο και να εφαρμοστή στο δάπεδο, ή στον τοίχο.

Γ.  Μεγάλη γκάμα προδιαγραφών και κατ επέκταση μεγάλο εύρος επαγγελματικών χώρων που μπορούν να τοποθετηθούν.  Ένα κύριο κομμάτι προδιαγραφών, αφορά χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, λόγω κάλυψης τέτοιου είδους ιδιοτήτων. Νοσοκομεία, σχολεία, φροντιστήρια, εμπορικά καταστήματα και χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι μερικοί ενδεικτικοί χώρου.   

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε με νέα και προσφορές από το aamaterials.gr

PSN - Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη