Παρακαλώ περιμένετε...

Επενδύσεις τοίχων

Οι επενδύσεις τοίχων, είναι μία μεγάλη κατηγορία υλικών. Επενδύσεις μπορούν να δημιουργηθούν με πολλά μοντέρνα υλικά. Στις σελίδες αυτές θα δείτε διαφόρων κατηγοριών επενδύσεις, ξεκινώντας από τις ξύλινες και περνώντας στις νέας τεχνολογίας επενδύσεις, που δίνουν τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Οι ξύλινες και αυτές παρουσιάζονται σε πάνελ τρισδιάστατα, και σε κλασικές επενδύσεις.

Tο 3D Art είναι ένα υλικό διακόσμησης τοίχου τριών διαστάσεων φτιαγμένο από φυσικές φυτικές ίνες. Είναι ξεχωριστό, κομψό και το σχήμα του διαμορφώνεται μέσω καθαρά φυσικών τεχνικών. Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει την ικανότητα να απορροφά τη ζέστη και τον ήχο. Είναι εύκολο στην τοποθέτηση και μπορεί να βαφεί σε οποιοδήποτε χρώμα. Μία εξαιρετική επιλογή για την διακόσμηση του τοίχου.

Οι φυτικές ίνες έχουν υψηλή θερμομονωτική αλλά και ηχομονωτική ικανότητα. Για τη συγκόλληση των ινών δε χρησιμοποιούνται χημικές κόλλες αλλά οι ίδιες οι φυσικές ουσίες του φυτού από το οποίο προέρχονται. Το κτίριο, με τη χρήση τέτοιων στρωμάτων , έχει τη δυνατότητα να «αναπνέει» σαν ζωντανός οργανισμός. Έτσι σε αντίθεση με άλλα δομικά υλικά δεν περιέχουν καθόλου τοξικές και καρκινογόνες ουσίες και έχουν μηδενική εκπομπή ρύπων


Εμφάνιση 1-43 από 43 προϊόντα

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε με νέα και προσφορές από το aamaterials.gr

CONVERSION - Κατασκευή ιστοσελίδων