Παρακαλώ περιμένετε...

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

Η εταιρία aamaterials, δημιουργήθηκε στις αρχές του 1996, και ασχολήθηκε με τις ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων και παράλληλα, παρουσίασε μια σειρά κατασκευαστικών υλικών υψηλών προδιαγραφών στον χώρο, προσπαθώντας να προσφέρει τις καλύτερες τιμές για την ποιότητα τών προϊόντων που προωθούσε. Η παρουσία μας στην αγορά, απο τότε ειναι αλδιάλυπτη. Σήμερα παρουσίαση των υλικών γίνεται ηλεκτρονικά, με οσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για αυτά, έτσι ώστε ο τελικός καταναλωτής να παίρνει όλες αυτές που χρειάζεται, για να σχηματίσει μια καλή εικόνα του προϊόντος, πριν την επιλογή του.

Οι ανακαινίσεις συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό, και με το ίδιο πάθος όπως και τά αρχικά χρόνια, μέ μεγαλύτερη ειδίκευση στήν εσωτερική κατοικία. Μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημά μας, ειναι οτι ώς εισαγωγής ειδικών δομικών υλικών, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας, πολύ ανταγωνιστικές τιμές για αυτά. Μιά σειρά ειδικευμένα συνεργεία ειναι οι συνεργάτες μας, που εφαρμόζουν με τον καλύτερο τρόπο τά υλικά και τις τεχνικές που απαιτούνται.
Στην συλλογή τών υλικών που εμπορευόμαστε, η προσθήκη νέων υλικών θα είναι συνεχής, γιατί συνεχείς είναι και η αναζήτησή τους από εμάς.
Τά προϊόντα που παρουσιάζονται, είναι ένα μικρό μέρος της συλλογής εργοστασίων που εισάγουμε σε ειδικά προϊόντα. Έτσι, εάν ένας επαγγελματίας ψάχνει κάποιο ‘’δύσκολο’’ σε προδιαγραφές υλικό, μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς, έχοντας μεγάλη πιθανότητα να βρούμε το υλικό που χρειάζεται για το έργο του.

Μεγάλη προσπάθειά μας, ειναι ο σωστός προγραμματισμός, και η αξιοπιστία στην εκτέλεση τών εργων μας, κάτι που πιστεύουμε οτι το πετυχαίνουμε.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε με νέα και προσφορές από το aamaterials.gr

CONVERSION - Κατασκευή ιστοσελίδων